Om oss

Vi tilbyr rask levering! Ordre som kommer inn til oss før klokken 13 på hverdager, blir sendt samme dag! Normalt betyr dette som at du har varene dagen etter dersom du ønsker varene levert sør for Trondheim.  

I nettbutikken vår vil du også se om varen er på lager eller ikke. Dette oppdateres mot vårt lagersystem kontinuerlig, hele døgnet - og sikrer at du som kunde kan få bedre oversikt over dine innkjøp.

Du kan ikke handle i våre lokaler da de ikke er åpne for publikum. Men hvis du vil hente, kan du legge bestilling i nettbutikken og vi pakker det klart til deg.

 

Heimer AS
Heimer AS holder til på Bilitt, Østre Toten. Midt i et idyllisk jordbrukslandskap finner du vårt hovedkontor og lager i en over 100 år gammel låve.
Vi disponerer ca 1700m2 i tidsmessige lokaler på gården Hveem Nordvestre i Østre Toten kommune. Lokalene er tradisjonsbærende med deler helt fra 1903.
Avlshingsten Heimer, som vi har navn etter, sto oppstallet i på samme stedet tilbake i 1932!
Varene våre finner du hos din nærmeste hesteutstyrsforretning, Felleskjøpet, eller benytt deg av nettbutikken og få varene levert til nærmeste utleveringssted.
 
Kontakt oss
Kontakt oss via:
Telefon: +47 40 00 10 16
Epost: post@heimer.no
Facebookside for hovslagere: www.facebook.com/HeimerHovslager

 

Besøks- og postadresse:
Heimer AS
Hveemsvegen 76
2850 Lena
Norge
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×